Om oss

BC Redovisning har kompetensen och lokalkännedomen för att på bästa sätt hjälpa och förstå våra kunders vardag. Vi är det flexibla och anpassningsbara kontoret som möter kunderna där det passar dem bäst. Hos dem, i kundens redan invanda system, eller helt elektroniskt på distans för dem som uppskattar det. Vi erbjuder våra kunder expertis inom lönehantering, redovisning, bokslut, skatter, administration, deklaration och interimslösningar.

Våra medarbetare

Annika Selerud

Trebarnsmamman och Svärtingebon Annika Selerud tycker att det bästa med jobbet är kundkontakten och att skapa ordning och reda för sina kunder. Hon ser en tillfredsställelse att få siffrorna att stämma och att sedan på ett pedagogiskt sätt kunna förklara för kunden. Hon har en bakgrund inom företagsledning, vilket hon tror är en stor fördel för en ökad förståelse och helhetsbild för kundens verklighet. Annika tror att hennes flexibilitet är uppskattad hos kunderna.

- Det bästa med att jobba på BC Redovisning är att vi är ett litet kontor som känner varandra och våra kunder väl. En stor fördel med att vara ett litet företag är också att få göra många olika saker under en arbetsdag.

På fritiden ägnar sig gärna Annika åt matlagning och idrott. Tiden går mest åt till att stötta barnens idrottande, men hon försöker även att hålla igång på egen hand.

Jessica Sundén

Finspångaren Jessica Sundén gillar att träffa mycket folk och knyta kontakter. Hon uppskattar de varierande arbetsuppgifterna i yrket. Jessica tycker att löpande bokföring och ”vara snabb på att knappa siffror” är det hon är allra vassast på. Hon uppskattar att arbeta på det lilla och trygga företaget och tror att kunderna uppskattar deras stora lokalkännedom och flexibilitet att skräddarsy lösningar efter kundens särskilda önskemål.

- Målet varje månad är att få allt att stämma för våra kunder. Därför har noggrannheten med varje enskild liten siffra stor betydelse.

På fritiden lever hon ett aktivt gårdsliv på hästgården i Grytgöl utanför Finspång. Om hon får välja lägger hon sin tid på att främst umgås med vänner och familj och självklart även på det stora intresset ridning.

Scroll to top